Brand bij GGD testlocatie in Emmen

Brand bij GGD testlocatie in Emmen

Emmen - Emmen - De GGD heeft laten weten de coronatest afspraken die voor zondag en maandag gepland stonden in Emmen verplaatst worden naar Meppel. 

De brand heeft voornamelijk gewoed op de testlocatie aan de buitenzijde van het pand maar de rook is het pand ingetrokken. Hierdoor is er veel roet en rook schade ontstaan in het pand. Daarom is het volgens de GGD niet verantwoord om daar morgen testen af te nemen. De mensen die een test afspraak hebben kunnen terecht aan de Eekhorstweg 16 in Meppel.

Doordat alle teststraten de komende dagen al zijn volgepland is het niet mogelijk om je te laten testen bij de huidige locatie in Meppel of een andere locatie in Drenthe. Voor de testen die in Emmen gepland stonden is in Meppel een vaccinatie locatie ongebouwd naar een Corona teststraat. 


Deel op social media:
Hieronder vind u voorbeelden van beeldmateriaal. Uitraad is er op het persbureau een grotere set aan beeldmateriaal verkrijgbaar.


  •  
  •  

Op al het getoonde beeldmateriaal rust auteursrecht. Het dupliceren van het beeldmateriaal van FoxEye Press en getoont op onze website's en social media is niet toegestaan zonder hiervoor een licentie af te nemen bij FoxEye Press. Elke inbreuk die wordt gemaakt op ons auteursrecht zal zonder uitzondering worden beantwoord met een schikkingsvoorstel al dan niet via een jurist/advocaat.