Honderden mensen lopen mee in stille tocht voor omgekomen Jordy

Honderden mensen lopen mee in stille tocht voor omgekomen Jordy

Nieuw-Weerdinge - Honderden mensen hebben maandagavond 12 november mee gelopen in de stille tocht voor de omgekomen Jordy uit Nieuw-Weerdinge. De 22-jarige Jordy kwam afgelopen vrijdag op zaterdag nacht om na een ongeval waarbij hij met zijn voertuig tegen een boom was gebotst op de Eerste Kruisdiep in zijn woonplaats.

De stille tocht begon bij zijn geliefde voetbalclub NWVV waar hij ook ook lid van was. Vanuit daar werd er een korte stille tocht gelopen na de plek waar Jordy verongelukte. Deze nacht kwam veel hulpverlening op gang maar dit mocht helaas niet baten, kort na het ongeval overleed Jordy. Na de stille tocht richting was er tijd in de voetbalkantine van NWVV om het het condoleanceregister te tekenen en foto's van Jordy te bekijken.


Deel op social media:
Hieronder vind u voorbeelden van beeldmateriaal. Uitraad is er op het persbureau een grotere set aan beeldmateriaal verkrijgbaar.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Op al het getoonde beeldmateriaal rust auteursrecht. Het dupliceren van het beeldmateriaal van FoxEye Press en getoont op onze website's en social media is niet toegestaan zonder hiervoor een licentie af te nemen bij FoxEye Press. Elke inbreuk die wordt gemaakt op ons auteursrecht zal zonder uitzondering worden beantwoord met een schikkingsvoorstel al dan niet via een jurist/advocaat.