Keukenbrand in woning aan de Dordsestraat

Keukenbrand in woning aan de Dordsestraat

Emmen - Op zaterdagavond 4 augustus 2018 heeft er een brand plaatsgevonden in een woning aan de Dordsestraat in Emmen. De brand is ontstaan in de keuken waarbij een pan op het vuur de vermoedelijke boosdoener is van de brand.

De brandweer had de brandhaard die woedde bij het fornuis van de keuken snel onder controle. De woning liep door de brand wel enige schade op. Na de brand heeft de brandweer nog inspecties uitgevoerd in de woning en op het dak bij het rookkanaal van de afzuiging.


Deel op social media:
Hieronder vind u voorbeelden van beeldmateriaal. Uitraad is er op het persbureau een grotere set aan beeldmateriaal verkrijgbaar.


  •  
  •  
  •  

Op al het getoonde beeldmateriaal rust auteursrecht. Het dupliceren van het beeldmateriaal van FoxEye Press en getoont op onze website's en social media is niet toegestaan zonder hiervoor een licentie af te nemen bij FoxEye Press. Elke inbreuk die wordt gemaakt op ons auteursrecht zal zonder uitzondering worden beantwoord met een schikkingsvoorstel al dan niet via een jurist/advocaat.