Vreemde lucht bij zorginstelling in Klazienaveen

Vreemde lucht bij zorginstelling in Klazienaveen

Klazienaveen - Bij een zorginstelling aan de Langestraat in Klazienaveen hebben vrijdag medewerkers meerdere aan het begin van de middag last gekregen van hun keel.

Na dit alarmerende telefoontje schaalde de meldkamer hoog in en kwamen er diverse ambulance, politie en brandweer voertuigen ter plaatse. Ook de traumahelikopter werd ingevlogen naar Klazienaveen.

De brandweer heeft in het pand metingen verricht maar kon de oorzaak niet achterhalen. Vijf medewerkers zijn ter plaatse onderzocht, een medewerker is overgedragen aan het ziekenhuis voor verder onderzoek.

In 2014 heeft er een zelfde soort incident voor gedaan bij de zorginstelling.


Deel op social media:
Hieronder vind u voorbeelden van beeldmateriaal. Uitraad is er op het persbureau een grotere set aan beeldmateriaal verkrijgbaar.


  •  
  •  
  •  
  •  

Op al het getoonde beeldmateriaal rust auteursrecht. Het dupliceren van het beeldmateriaal van FoxEye Press en getoont op onze website's en social media is niet toegestaan zonder hiervoor een licentie af te nemen bij FoxEye Press. Elke inbreuk die wordt gemaakt op ons auteursrecht zal zonder uitzondering worden beantwoord met een schikkingsvoorstel al dan niet via een jurist/advocaat.