Veel belangstelling voor landing Lifeliner

Veel belangstelling voor landing Lifeliner

Emmer-Compascuum - Veel mensen kwamen aan het einde van de middag op woensdag 30 mei af op de Lifeliner 4 na een landing in Emmer-Compascuum.

De hulpverleners hadden de helikopter netjes geparkeerd op een grasveld tussen diverse achtertuinen van woningen. Echter bleef de landingsplek geen geheim voor de buurtbewoners die hun buurt goed kennen en kwamen massaal op het voertuig af.

Door meteen van de nood een deugd te maken werden de kinderen geïnformeerd aan de hand van de vragen die ze aan de piloot stelden. De arts en de verpleegkundige waren ondertussen bij de patiënt gearriveerd.


Deel op social media:
Hieronder vind u voorbeelden van beeldmateriaal. Uitraad is er op het persbureau een grotere set aan beeldmateriaal verkrijgbaar.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Op al het getoonde beeldmateriaal rust auteursrecht. Het dupliceren van het beeldmateriaal van FoxEye Press en getoont op onze website's en social media is niet toegestaan zonder hiervoor een licentie af te nemen bij FoxEye Press. Elke inbreuk die wordt gemaakt op ons auteursrecht zal zonder uitzondering worden beantwoord met een schikkingsvoorstel al dan niet via een jurist/advocaat.