Emmen viert feest na overwinning FC Emmen

Emmen viert feest na overwinning FC Emmen

Emmen - Zondag 20 mei promoveerde FC Emmen naar de Eredivisie na een 1-3 overwinning op Sparta. De Rotterdammers wisten in eigen huis de Emmenaren niet te verslaan.

Even leek het Eredivisie sprookje voor Emmen voorbij toen Sparta een 1-0 voor kwam te staan door een doelpunt van Stijn Spierings. Echter wist Michael Chacon na enkele minuten het spelbeeld te keren toen hij de 1-1 inschoot. Bij het behouden van deze stand zal Emmen door gaan naar de Eredivisie.

Alsof een 1-1 al niet pijnlijk genoeg was voor de thuisploeg schoot na rust Anco Jansen de 1-2 binnen en vlak daarna Alexander Bannink de 1-3 binnen schoot. Een degradatie van de thuisploeg was nabij. FC Emmen gaf uiteindelijk de voorsprong niet meer uit handen.

Bij een overwinning van FC Emmen had de burgemeester van de gemeente Emmen, Eric van Oosterhout een groot feest beloofd op het Raadhuisplein in Emmen met een huldiging van de spelers van de FC. Deze vond de zelfde avond nog plaats en er werd gefeest tot in de late uurtjes.


Deel op social media:
Hieronder vind u voorbeelden van beeldmateriaal. Uitraad is er op het persbureau een grotere set aan beeldmateriaal verkrijgbaar.


  •  

Op al het getoonde beeldmateriaal rust auteursrecht. Het dupliceren van het beeldmateriaal van FoxEye Press en getoont op onze website's en social media is niet toegestaan zonder hiervoor een licentie af te nemen bij FoxEye Press. Elke inbreuk die wordt gemaakt op ons auteursrecht zal zonder uitzondering worden beantwoord met een schikkingsvoorstel al dan niet via een jurist/advocaat.