Auto en fietser botsen op de Boslaan

Auto en fietser botsen op de Boslaan

Emmen - Dinsdagochtend 15 mei zijn een automobiliste en een fietsster met elkaar in botsing gekomen.

Dit gebeurde op de Boslaan in Emmen. Door een nog onbekende oorzaak had de automobiliste de fietsster die voorrang heeft op deze kruising over het hoofd gezien. De fietsster is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. De verkeersongevallen analyse dienst van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht.

Ook kunnen nog enkele bestuurders een factuur van het CJIB verwachten. Enkele bestuurders vonden het nodig tegen de verplichte rijrichting van een verkeersheuvel in te rijden. Hiervoor heeft de politie de bestuurders bekeurd.


Deel op social media:
Hieronder vind u voorbeelden van beeldmateriaal. Uitraad is er op het persbureau een grotere set aan beeldmateriaal verkrijgbaar.


  •  
  •  
  •  
  •  

Op al het getoonde beeldmateriaal rust auteursrecht. Het dupliceren van het beeldmateriaal van FoxEye Press en getoont op onze website's en social media is niet toegestaan zonder hiervoor een licentie af te nemen bij FoxEye Press. Elke inbreuk die wordt gemaakt op ons auteursrecht zal zonder uitzondering worden beantwoord met een schikkingsvoorstel al dan niet via een jurist/advocaat.