Stopt Opel de OnStar ondersteuning?

Stopt Opel de OnStar ondersteuning?

Vrijdagochtend 11 mei hebben OnStar gebruikers van Opel een e-mail ontvangen waarin werd aangekondigd dat OnStar per 31 december 2020 wordt beëindigd. Dit na overname van Opel en Vauxhall door Groupe PSA.

General Motors geeft aan dat de OnStar dienst niet is mee verkocht in de deal en nog steeds eigendom is van General Motors.

Een telefoongesprek met Opel Nederland levert op dat Opel nog geen alternatief heeft voor de bestaande OnStar gebruikers. Wel hebben zij voor nieuwe voertuigen Opel Connect geïntroduceerd. Wat en of er een alternatief gaat komen kan Opel Nederland niet zeggen. Tot dus ver eindigt de dienst voor de OnStar gebruikers per 31 december 2020 tenzij Opel als nog met een alternatief komt.


Deel op social media:
Hieronder vind u voorbeelden van beeldmateriaal. Uitraad is er op het persbureau een grotere set aan beeldmateriaal verkrijgbaar.


  •  

Op al het getoonde beeldmateriaal rust auteursrecht. Het dupliceren van het beeldmateriaal van FoxEye Press en getoont op onze website's en social media is niet toegestaan zonder hiervoor een licentie af te nemen bij FoxEye Press. Elke inbreuk die wordt gemaakt op ons auteursrecht zal zonder uitzondering worden beantwoord met een schikkingsvoorstel al dan niet via een jurist/advocaat.